søndag den 12. december 2010

Jul

Hej alle sammen!

Nu er julen kommet, hvilket betyder, at man altid har travlt. Jeg har haft ret travlt, siden jeg skrev sidst. Jeg har haft to julekoncerter med koret, og jeg har endnu en i morgen. Det er dog rigtig sjovt, og man kommer i julestemning. Jeg har også eksamner på torsdag, fredag og mandag. Så det er bare skønt! haha. Jeg prøver ikke at tænke på det for meget(siden det ikke rigtig betyder noget), men i kender jo hvordan jeg er :) Ugen er gået hurtig, men den har også været hård. Alle lærerne giver os en masse lektier for, da de prøver nå hele pensum.. Her i fredags var en rigtig hård dag, Jeg havde fire tests, en quiz, en tale i speech class og en mile jeg skulle løbe i PE. Det er ret meget på en dag, skulle jeg lige hilse og sige. Jeg tror det gik fint nok. I speech class skulle man lave en persuasive speech(overbevisende tale). Jeg fortalte om, at flere unge skulle være udvekslingsstudenter. Min lærer sagde, at hun godt kunne lide den bagefter, så det var jo godt! haha. Milen gik også meget godt. Jeg løb den på 8.18. Det tror jeg er en okay tid :)

Weekend har gået rigtig hurtigt. Lørdag var jeg ude og shoppe hele dagen. Det gjorde jeg med min værtsmor, søster og hendes bedstemor. Det var super hyggeligt! Her fik jeg endelig nogen vinterstøvler.  Søndag var vi i kirke, men den sidste gudstjeneste blev aflyst på grund af vejret. I dag har det været været helt sindsyg. Sneen kom var alle retninger. Men efter kirke var jeg sammen med en anden udvekslingsstudent fra Tyskland. Hun skulle skrive en stil om julen i Danmark, som hun spurgte om jeg kunne hjælpe med. Det var rigtig hyggeligt. Da jeg kom hjem, tog jeg med familien i biografen for at se den nye Narnia. Det var ret god. Nu prøver jeg at studere lidt US history for eksamen.

Den 2. december fik jeg også en dejlig julepakke fra familien. Det var så dejligt! Her var der adventsgaver, julegaver og småkager fra bedstemor. Det kunne bare ikke være bedre. Min værtsfamilie er meget vilde med dem. haha

Håber at I alle har en dejlig jul :)

1 kommentar:

  1. Dejligt at høre, at du prøver på ikke at tage eksamenerne så seriøst min flittige pige! Brevet var så lidt <3 Får jeg et svar, når du har tid og lyst? For det ville glæde mig (-: God jul, hvis vi ikke får snakket inden. Problemet er bare, at jeg rejser på fredag... Men ja - som sagt - god jul og hils din værtsfamilie! :D Savner dig herfra og til dig i USA og tilbage igen!

    SvarSlet