søndag den 14. november 2010

US history

Hej allesammen!
Det er efterhånden et stykke tid siden jeg har skrevet, så jeg ville lige give en lille lyd fra mig :)
Jeg har det er rigtig godt! Tiden flyver afsted. I går var jeg til skolens talentshow. Det var sjovt at se, men det var dog ikke alle der var lige gode(for at sige det pænt)... Dramaholdet på skolen havde lavet to numre, som var rigtig godt. Det blev man i godt humør af! I denne weekend overnattede jeg  hos en veninde, hvilket var rigtig hyggeligt! Så i dag tog jeg med min veninde og hendes forældre til deres kirke, hvilket igen var meget anderledes. Denne kirke var meget lille, så da gudstjenesten startede takkede de mig for, at jeg var med i dag :) Der kom to damer hen til mig bagefter. Den ene fortalte mig, at hun havde været i Danmark to gange, og hun elskede det. Den anden sagde, at hun havde haft en udvekslingsstudent fra Danmark.. Efter kirken stoppede vi på en restaurant for at få frokost. Her spurgte forældrene om forskellige ting om Danmark. Moren fortalte mig, at hun havde set på et amerikansk morgenshow, at det lykkeligeste land i verden var Danmark. Der blev jeg stolt over, at jeg kommer fra Danmark!

I skolen går det også godt! I korret er vi begyndt at synes julesange. Det er så hyggeligt! Min yndlings er White Christmas.. Det kender alle :) I min speech klasse skal vi optræde en scene fra et manuskript(handler om Helen Keller) i morgen. Det glæder jeg mig ikke vildt til! haha. Min favourite klasse er US history. Her er læreren rigtig god! Han spørg en gang i mellem om, hvordan vi gør tingene i Danmark. Han synes det er spændendne.  F.eks. har spurgt om vores militær eller valuta. I denne klasse snakker vi også nogen gange politik, da vores lærer også er lærer for Goverment klassen. Man kan virklig mærke, at det er en masse nationalisme på min skole(jeg tror dog, at de er alle steder i Amerika). På min skole kan ingen lide Obama. De er faktisk ret sure på ham. Efter at der var valg den 2. november har de dog været glade. Flere i Amerika har valgt republikaner denne gang..

Ellers går alting godt! Det er snart thanksgiving, hvor vi får fri fra skole onsdag, torsdag og fredag. Hele familien skal til Chicago. Jeg glæder mig til at få alt maden. Det skal nok blive godt!

Savner jer! 

3 kommentarer:

 1. hvor lyder det dejligt søde anna:) jeg gad virkelig godt tilbringe en dag sammen med dig, jeg savner dig!

  SvarSlet
 2. Det gad jeg også :) Hvor er det dejligt at høre du har det så godt!
  Anne Sophie

  SvarSlet
 3. I lige måde! Jeg savner jer så meget! :)

  SvarSlet