tirsdag den 26. oktober 2010

To måneder!

Hej alle sammen!
I dag har jeg været 2 måneder i Amerika. I starten gik tiden så langsomt, og jeg kunne virkelig ikke se, hvordan jeg ville komme igennem et helt år(ti måneder). Lige nu føler jeg dog tiden går hurtigt! Jeg har oplevet så mange nye ting i disse to måneder, hvilket jeg er meget taknemlig over.

Okay, nok om det :) Jeg har igen oplevet nogen rigtig sjove ting, som jeg gerne vil dele med jer. Onsdag den 20. oktober tog jeg med skolen på endnu en fieldtrip. Denne gang var destinationen downtown Chicago.. Det havde jeg glædet mig rigtig meget til! Vi mødtes på skolen kl.6.30 om morgen(meget tidligt), da busturen ca. var tre timer. Tiden fløj dog afsted! Først tog vi til en fransk restaurant, da vi var med fransk holdet afsted(det skal lige siges, at dette var det eneste turen havde at gøre med fransk). Det var super hyggeligt, og jeg snakkede  med nogle nye mennesker fra skolen, som jeg ikke havde snakket med før. Derefter gik vi lidt rundt downtown, og senere fik vi en rundvisning på en af universiteterne(Moody college).. Resten af dagen shoppede vi, spiste og bare havde det rigtig sjovt! Vi kom tilbage til Peoria ved halv 11, så jeg var rigtig træt :)

I weekenden skete der igen noget rigtig sjovt! Lørdag morgen skulle familien og jeg til St. Louis til et YFU arrangement. Her skulle jeg møde andre YFU-udvekslingsstudenter fra mit område. Vi skulle køre tidligt om morgen lørdag, da det ca. er en 3 timers køretur til St. Louis. Vi havde aftalt, at vi skulle op kl. 5.00, så vi kunne nå alting. Jeg vågnede kl. 5.30, og der var helt stille i huset. Alle sov. Jeg skyndte mig at vække hele familien, så vi ikke ville komme for sent! Heldigvis ankom vi til Holiday inn til tiden. Lørdag skulle vi udvekslingsstudenter tilbringe dagen i Six Flags(forlystelses park). Jeg havde det så sjovt, og jeg mødte rigtig mange nye søde mennesker. Det var ret at dele sine oplevelser med nogen, som faktisk vidste helt præcis, hvad man går igennem. Her mødte jeg også en dreng fra Danmark. Det var så underligt, at snakke dansk igen. Det var faktisk svært. Jeg er begyndt at tænke på engelsk, hvilket gør det svært at skrive(kan nok se alle mine stavefejl her på min blog) og bare tale. Jeg glemmer rigtig mange ord :) Any way, det var rigtig sjovt, at prøve alle mulige forskellige forlystelser. Nogen var ret vilde! Senere gik vi alle ud og spiste, og bagefter svømmede vi alle i poolen på hotellet :) Det var en super sjov dag. Søndag skulle vi til sådan et møde, hvor lavede forskellige aktiviteter i grupper, og vi snakkede om forskellige situationer, vi kan komme ud for. Bagefter skulle vi sige farvel! Det var en smule trist!  Jeg har dog allerede aftalt med at par stykker, at vi skal mødes snart igen.

Skoleugen er også lidt anderledes denne uge, da det er min fødselsdag på torsdag! Det skal nok blive festeligt! Min familie vil tage mig ud på en af deres yndligs restauranter. Min danske familie har også sent en dejlig stor pakke med forskellige ting fra Danmark. Det var så dejligt da den ankom. Der var rigtig mange gaver fra hele familien, som jeg slet ikke havde forventet. Mor skrev dog, at jeg ikke må åbne dem før min fødselsdag :( haha. De sente også dansk slik, hvilket jeg tog med i skole i dag, så mine venner kunne smage det. De kunne godt lide harbio, men de kunne virkelig ikke lide klassisk marcipanbrød. Det synes jeg var ret sjovt!

Håber at I alle har det fantastisk hjemme i Danmark! Savner jer! :)

3 kommentarer:

  1. Det lyder alt sammen godt, søde Anna ! Jeg har jo også været i St. Louise... og i Six Flags :)
    <3

    SvarSlet
  2. hvor lyder det bare fedt, glæder mig til at høre endnu mere om det hele, når vi snart snakkes! kys til dig dejlige anna:)

    SvarSlet