fredag den 3. september 2010

Overlevelse

I dag har jeg overlevet min foerste uge af High School. Det er saa dejligt at vide, at nu er det weekend. Her i Amerika er vi saa heldige, at vi ogsaa har fri paa mandag. Det er fordi det er Labour Day(Arbejdernes dag), Det betyder, at vi kun skal fire dage i skole naeste uge :) Denne uge har vaert baade haard, svaer og god. I dag var det den foerste dag, hvor jeg ikke foelte mig helt fortabt. Jeg er begyndt at kunne finde mine klasser, og kende nogle personer i hver af dem. Det er dejligt, saa man ikke foeler sig helt fortabt og alene.

I gaar(torsdag) er det kirke dag paa skolen. Her moedes hele skolen i idraetshalen. Vi synger mange moderne kristne sang, og en af laererne holder en form for praedken. Jeg kunne godt lide sangene, men holda op jeg synes det var lidt overdrevet. Nu har jeg hoert saa mange voksne fortaelle om, at de har gaaet igennem et krise i deres liv. De har foelt, at Gud ikke var med dem... Jeg synes det lyder lidt sjovt! Alle folk paa skolen er dog meget soede.. Her i Amerika giver de altid komplimenter til hinanden, hvilket jeg synes er anderledes. De siger altid et eller andet soedt til en hver dag. Det kan jeg godt lide. Det kunne vi danskere godt laerer noget af. I torsdags lavede jeg ogsaa min foerste tale i klassen, speech. Jeg var ret nervoes, men paa samme tid ville jeg ogsaa gerne have det overstaaet. Jeg synes det gik godt..

I dag(fredag) var ogsaa en god dag. Dagen gik lidt hurtigere. Jeg fik 92 i min speech ud af 100.. Det er da meget godt i forhold til, at det er min foerste tale. Jeg havde ogsaa to tests i dag, og jeg har endnu flere i naeste uge. Det er skolen vild med. Jeg hader det. Jeg fik at vide af Jeanette, at denne skole var nok den haardeste skole i omraadet.. Det var nok ogsaa den skole med flest lektier :( Jeg har ogsaa mange lektier for, som jeg skal lave i weekenden. Ellers staar weekenden paa shopping, og vaere med min nye familie.
Lige om lidt skal Jade og jeg til en fodboldkamp, hvor drengene fra skolen spiller. Det bliver nok meget sjovt!

Jeg savner jer alle saa utrolig meget!

3 kommentarer:

  1. Ej hvor godt at du har fundet dig rette på skolen, men det lyder nu også lidt hårdt - du er for sej! håber det var en fed kamp:)

    SvarSlet
  2. Dejligt at høre det går godt!! Sender en kæmpe krammer her fra Århus

    SvarSlet