lørdag den 25. september 2010

Spirit Week!

Hej alle!
Der er sket en masse, siden sidst jeg skrevet paa min blog. Jeg har vaeret til de verse fodboldkampe og volleyballkampe. Det har vaeret en maget travl uge, men god uge.

Denne uge var Spirit Week paa skolen. Denne uge var der hver dag forskellige teamer. F.eks. PJ's day, twin day, crazyhair day/sports day, skolens farver day(lilla og guld) etc. Hele skolen var specielt vild med denne uge, da vi normalt har en slags skoleuniform paa. Der var nogen, som var virkelig var godt klaedt ud, saa man ikke kunne lade hver med at grine.
Mandag skete der noget rigtig godt! Vi havde haft en test i US-history, som klassen fik tilbage denne mandag. Min laerer kom over til mig, og havde saadan et underligt ansigtsudtryk. Jeg taenkte bare "nooooo, jeg har klaret mig rigtig daarligt". Til min store overraskelse var jeg den bedste i hele klassen, plus den anden klasse, som ogsaa har us-history. Jeg fik A+ = 100 %. Det var bare saadan en dejlig foelelse.
Onsdag saa jeg min forste volleyball kamp. Det var faktisk ret sjovt!
Torsdag var en lidt speciel dag. Vi koerte over til skolen kl. 7.00 om morgen til noget, som hedder "see you at the pole". I USA bruger de denne dag til at bede til deres land osv. Det skal lige siges, at de ikke kun er den kristne privatskole, som goer det, men alle skoler i USA. Vi bedte i forskellige grupper, og saa var der donuts bagefter. Det var det bedste. Senere den dag var det koncert med koret. Jeg er i koret, saa om aftenen skulle vi lave opvisning. Det var rigtig sjovt! Hele koret skulle have den samme sorte kjole paa og sorte sko. Bagefter tog jeg med min nye veninde Kari, hjem til hende. Det var rigtig hyggeligt!
Fredag var den sidste dag af spirit week, men vi moedtes hele skolen i gymnastiksalen, hvor vi lavede opvarmning til skolens homecoming soccergame op aftenen. Det var rigtig sjovt. F.eks. var der "pie af cheerleader". Her kunne en fra skolen kaste en floedeskumskage i hovedet paa en af skolens cheerleader. Godt jeg ikke er en cheerleader :) Dog var det ogsaa en lidt irriterende dag, hvor jeg havde 6 quizzes paa en dag, hvilket er ret mange.

Ellers har jeg ogsaa vaeret til pumpkin festival, og German festival. Til German festival skulle vi spise det der skulle forstille at vaere tysk mad. Det kan jeg saa sige, at det ikke var. Det smagte vildt daarligt!!!!

Jeg har ogsaa fyldt min mave med rigtig mange ting. F.eks. har jeg smagt min foerste corn dog, pumpkin pie og til Oskars store glaede Taco bell :)

Savner jer alle rigtig meget!

2 kommentarer:

  1. det lyder som en god uge, og hvor er du bare sej, at du fik A+! jeg svner dig, vi må snart skype:) kys

    SvarSlet
  2. Tillykke med at du fik A+ Anna!! Du er så klog. Det glæder mig at du har det godt:)
    Kys fra bodil

    SvarSlet