fredag den 27. august 2010

Tredje indlaeg!

Hej alle sammen!
Det er godt nok sket meget siden jeg forlod Danmark.

 Kl. 07.00 onsdag morgen kom jeg ud til lufthavnen. Der var helt fyldt med udvekslings studenter. Vi fik nogle papir, og saa var det farvel til sin famile. Jeg var faktisk meget overrasket over mig selv, at jeg ikke graed mere end jeg gjorde. Jeg havde forventet, at jeg ville ligne en roed tomat, men det var ikke saa slemt. Turen var meget lang, men alle var rigtig soede og snaksalige. Saa det kunne ikke vare bedre. Da jeg skulle med det sidste fly til Peoria(ud af 4 fly), skulle jeg rejse alene. Det var jeg lidt nervoes for. Der stod dog nogle YFU-medhjaelper, som fortalte mig min gate. Heldigvis tjekkede jeg selv oversigten med flyafgange, da de havde givet meget den forkert. Jeg kom dog paa flyvet, og var i Peoria kl. 09.00 lokal tid.

Jeanette(min vaertsmor) kom med aabne arm, da hun saa mig. Hun elsker at snakke, saa det er godt. Paa den maade kommer der ikke nogle akavede stunder. Deres hus er ikke saa stort, men der er okay. Jeg deler vaerelse med Jade(min vaertssoester), saa der er ikke saa meget plads til at opholde sig i. Darrin(faren) er ogsaa meget venlig. Hans hobby er planter og guitaer. Han har 35.. Familien elsker at gaa til baseball games, saa allerede min foerste dag, tog vi til min vaertsbrors, Connor, game.

Fredag morgen vaagnede vi, og det var min foerste dag i High School. Det var virkelig anderledes. Det var meget at tage ind, men alle var rigtig soede. De er meget aabne. Jeg har allerede fundet et par stykker, som jeg forhaabentlig bliver gode venner med. Der er allerede en, som har spurgt om jeg vil med hjem til hende en dag. Dog har dog ogsaa givet mig mange lektier for.. Det er ikke saa godt.
Lige om lidt skal jeg ud og koebe ind med Jeanette, saa jeg kan fortaelle, hvad jeg godt kan lide at spise.

Savner jer alle rigtig meget!
Kys og kram, Anna

2 kommentarer:

  1. Gud hvor lyder det fedt! glæder mig til snart at skype med dig og høre endnu mere:) vi savner dig, kys

    SvarSlet